Welke Ring Doorbell moet je kopen?

Wonen

Wat is een Ring Doorbell?

De lijn videodeurbellen van Ring is een geweldige manier om uw huis te beveiligen en uzelf wat gemoedsrust te geven wanneer u op een pakket wacht of op vakantie gaat. Ze detecteren beweging voordat iemand bij uw deur komt, waarschuwen uw smartphone en beginnen met het opnemen van video. Het beste van alles is dat de meeste Ring Doorbells te koop zijn voor Black Friday, wat betekent dat u geld kunt besparen terwijl u uw huis beschermt.

Dat beeldmateriaal wordt opgeslagen in de cloud (uiteraard met een abonnement), zodat je niet live hoeft te kijken om een ​​potentiële inbreker te vangen. Er is ook tweerichtingsaudio, wat betekent dat u vanaf uw telefoon met de persoon aan de andere kant van de slimme deurbel kunt praten. Met zoveel opties in het assortiment van Ring, kan het overweldigend zijn om de beste slimme deurbel voor jouw behoeften te bepalen – daar komen we binnen.

Welke is geschikt voor mijn huis?

Ring heeft tal van videodeurbellen om uit te kiezen, elk met een andere prijs en functieset. De Ring Video Doorbell is een grote en goed zichtbare camera die je 1080p video met tweerichtingsaudio geeft, samen met basisbewegingsdetectie en nachtzicht. Voor minder dan €100,- is het een goede plek om te beginnen als je nog nooit een videodeurbel hebt gebruikt, en je kunt hem voeden via de bestaande deurbelbedrading van je huis of de oplaadbare interne batterij.

De Ring Video Doorbell 3 heeft echter een aantal grote verbeteringen aangebracht in het ontwerp van zijn voorganger. Het beschikt over 5 GHz dual-band Wi-Fi, samen met verbeterde instellingen voor bewegingszones waarmee u alleen meldingen kunt ontvangen voor onderwerpen die zich dichtbij bevinden, binnen een straal van een paar meter van de camera. Het is ook gemakkelijker om het voorpaneel van de Doorbell 3 te verwijderen, waardoor je moeiteloos een reservebatterij erin kunt gooien.

Hoewel de Doorbell 3 duurder is dan de Doorbell 2, zouden we zeggen dat het de moeite waard is om het extra geld in te steken. De verbeterde bewegingszones zijn enorm nuttig, vooral als je camera uitkijkt op een drukke straat die anders constant bewegingswaarschuwingen zou veroorzaken (ik schrijf dit uit ervaring!). Het is nu gemakkelijker om uw Wi-Fi-netwerk in te stellen en er verbinding mee te maken. Voor oudere huizen die niet zijn uitgerust met laagspanningsbedrading voor de deurbel, is dit de camera die u zou moeten kopen.

Er is ook de Doorbell 3 Plus om te overwegen. Hoewel de meeste functies hetzelfde zijn, introduceert de Doorbell 3 Plus een nieuwe Pre-Roll-functie die u een voorbeeld van vier seconden geeft van de gebeurtenissen die leiden tot uw bewegingswaarschuwingen. Deze Pre-Rolls worden op een lage resolutie en in zwart-wit bewaard om de batterij te sparen.

Als je huis echter over de juiste bedrading voor de deurbel beschikt, kun je in plaats daarvan eens kijken naar de Ring Video Doorbell Pro. Het is een beetje duurder dan de Doorbell 2, maar voor dat extra geld krijg je een veel slanker, minder opvallend ontwerp, scherpere 1080p-video en vier verwisselbare frontjes die passen bij de kleur van je huis.

Houd er rekening mee dat u, zelfs met de bestaande bedrading van de deurbel, mogelijk nog meer stroom nodig heeft; de Video Doorbell Pro heeft minimaal 16 volt wisselstroom nodig, maar deurbelgeluiden werken al op slechts 8 volt. Ring bevat een Pro Power Kit in de doos die je tijdens de installatie moet installeren, maar je kunt de Doorbell Pro ook rechtstreeks vanaf een plug-in adapter gebruiken.

Geef een antwoord