Kom alles te weten over het perfecte badkamermeubel

Kom alles te weten over het perfecte badkamermeubel

Wonen

Welk badkamermeubel moet je nu kiezen? Het vinden van het juiste badkamermeubel is een hele zoektocht. Het is erg lastig om in te schatten welk badkamermeubel het beste bij je past. Ben je op zoek naar een modern badkamermeubel? Dan ben je bij Bathroommanufactory.com aan het juiste adres. In dit artikel lees je er alles over.

Modern badkamermeubel

Tegenwoordig zijn strakke badkamermeubels weer helemaal in. De rechthoekige badkamermeubels met vierkante of rechthoekige wastafels vind je in vrijwel alle nieuwe huizen en badkamers. Deze meubels zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. De moderne badkamermeubels zijn namelijk relatief groot, waardoor er veel spullen in passen. Bovendien zijn de kastjes dicht. Je kunt dus eenvoudig al je spullen achter de kastjes plaatsen, zodat de badkamer er netjes en opgeruimd uitziet.

De grootte van het meubel

Het eerste wat je moet doen bij het kopen van een nieuw badkamermeubel, is inschatten hoe groot deze moet zijn. De meubels zijn namelijk in drie verschillende groottes te krijgen: in 70, 90 en 120 centimeter. Aangezien de groottes enorm uiteenlopen, moet je goed weten wat je doet. Als je een kleine badkamer hebt, kun je het beste voor het kleinste badkamermeubel gaan. Maar wees niet bang: ook hier kun je heel veel spullen in kwijt. Als je wat extra ruimte hebt, kun je ook voor het meubel van 90 centimeter kiezen. Mocht je nu een heel grote badkamer hebben en heel veel spullen kwijt moeten – bijvoorbeeld als je kinderen hebt – dan is het badkamermeubel van 120 centimeter een prima optie.

Spiegelkast

Als je een kleine badkamer hebt waar niet meer in past dan een badkamermeubel van 70 centimeter, kan het zijn dat je wat extra kastruimte wilt. Dit is heel eenvoudig te creëren. Plaats een spiegelkast. Aangezien je waarschijnlijk al een spiegel boven het badkamermeubel had hangen of van plan was om dit te doen, neemt een spiegelkast geen extra ruimte in beslag.

Geef een antwoord