Kersthuisjes kopen bij Felinaworld

Wonen

Vind jij een kerstdorp ook altijd zo knus en gezellig? En wil jij dit jaar een kerstdorp bouwen? Felinaworld heeft een enorm assortiment aan kersthuisjes en decoratie waardoor jouw kerstdorp gegarandeerd een succes is.

Bij het bouwen van een kerstdorp zijn de kersthuisjes de basis. Op het gebied van kersthuisjes heb zijn er twee grote merken: Luville en Lemax

Luville kersthuisjes

Wie gedetailleerd kerstdorp zegt, zegt Luville. Luville staat bekend om haar prachtige gedetailleerde kersthuisjes en accessoires. Luville is een merk met Nederlandse oorsprong en heeft ondertussen een collectie met 5 themadorpen. De Luville kersthuisjes zijn gemaakt van porselein en de Luville figuurtjes van Polystone. Elk item is handmatig met de hand geschilderd.

Lemax kersthuisjes

Lemax is wereldwijd bekend op het gebied van miniatuur kerstdorpen en huisjes. Ieder jaar kunnen Lemax liefhebbers nieuwe producten toevoegen aan hun Lemax kerstdorp. Lemax staat bekend om haar thema dorpen. Hierdoor kan je producten in dezelfde stijl kopen waardoor er één geheel ontstaat. De thema’s variëren van griezeldorpen tot snoepjeswereld en van boerendorpen tot kermissen. Je kan natuurlijk ook je eigen creatie maken door meerdere thema’s te combineren.

Kersthuisjes kopen bij Felinaworld

Felinaworld heeft het grootste assortiment kersthuisjes van Europa. Daarnaast is er ook een zeer uitgebreide collectie aan decoratie zoals figuren, landschappen, treinen en nog veel meer. De kersthuisjes werken op baterijen en adapters. Deze worden gratis meegeleverd en je betaalt geen extra kosten voor de verlichting van je huisjes.

Bestel je Lemax of Luville kersthuisjes op Felinaworld en profiteer van een uitstekende service. Bestel je je kersthuisjes vóór 22.00u? Dan zijn ze de volgende dag in huis! Ook kan je achteraf betalen en zijn de huisjes tot 30 dagen na aankopen gratis verzekerd.

Maak je interieur extra gezellig met een Lemax of Luville kerstdorp en geniet van een mooie, maar toch bijzondere kerst!

Geef een antwoord