Hart voor uw keukenkasten

Wonen

Wij ontwerpen en produceren uw keuken op maat in onze eigen werkplaats. Monteren bij u thuis doen wij en zo ontstaat de perfecte keuken op maat. Daarom laat u uw keuken op maat maken door een meubelmaker.

Maatwerk: wat betekent dat precies?

Vaak worden keukens in grote massa’s gemaakt en wordt de maatvoering in veelvoud achter de komma gemaakt. Wij daarentegen maken het binnenwerk van uw keuken met de hand en oog voor detail. Dat betekent dat de kasten optimaal in de ruimte passen.

Ook betekent maatwerk dat u een grote keuze heeft uit materialen. Wij kunnen diverse materialen combineren. Uw nieuwe keuken kan zo naadloos aansluiten op uw interieur en een prachtig sieraad in uw huis worden.

Materialen waar wij mee werken

Uw keuken laten maken door meubelmaker betekent dat er heel veel mogelijk is. Diverse materialen kunt u bekijken in ons atelier. Hier een overzicht van de materialen waar wij mee werken:

  • Plaatmateriaal in diverse kleuren voor o.a. het binnenwerk van de keukenkasten
  • Melamine
  • Gespoten onderdelen door onze interieurspuiterij
  • gefineerd plaatmateriaal
  • massieve houtsoorten

Ook voor een perfect passend keukenblad kunt u bij onze terecht. Daarvoor zijn diverse materialen mogelijk.

Visie op keukens

Wij vinden het belangrijk om uw keuken goed in te richten aangepast op uw wensen en ideeën. U gaat immers dagelijks gebruik maken van uw keuken gedurende 15 jaar. Wij werken alleen met het allerbeste meubelbeslag van A merken. Alles is voorzien van softclose systemen.

Uw keuken op maat laten maken door ons?

Wij kunnen een offerte op maat maken zodat u snel een idee hebt over het werk en prijs. Daarna komen wij graag bij u langs om samen met u de keuken te ontwerpen. We bekijken alle materialen en bespreken uw voorkeuren. Het ontwerp, de indeling en materialen bieden de basis voor uw droomkeuken. Wat voor keuken je wilt, een houten keuken op maat of kijk bij onze exclusieve keukens Eindhoven om te weten wat bij u past.

Wij gaan graag aan de slag!

Geef een antwoord