3 voordelen van ingraaf trampolines

Wonen

Zit je eraan te denken om je trampoline in te graven? Nederland is een ontzettend sportief land en daar hoort ook trampolinespringen bij. Trampoline springen doen wij “Nederlanders” vaak in onze vrije tijd omdat we het leuk vinden om te doen. Echter een trampoline in de achtertuin neemt veel ruimte in beslag en daarom kiezen veel mensen om hem in te graven. Maar wat zijn hier nou de voordelen van? 

Gebruiksvriendelijker 

Om te beginnen worden de trampolines gebruiksvriendelijker wanneer je ze ingraaft. Het is dan voor met name kinderen eenvoudiger om op de trampoline te komen. Normaal staan de trampolines en is het moeilijk voor kinderen om erop te komen. Er zijn ook andere hulpmiddelen zoals trapjes die helpen om de trampoline gebruiksvriendelijker te maken. Het is wel de bedoeling dat de trampoline op de juiste hoogte wordt ingegraven zodat hij niet uitsteekt. Want wanneer de trampoline net boven de grond uitsteekt is het erg gevaarlijk aangezien de kans op struikelgevaar toeneemt. Ten slotte is het ook belangrijk om diep genoeg te graven want wanneer je de bodem raakt met springen zou je je enkel bijvoorbeeld kunnen breken. 

Veiliger

Ten tweede wordt de trampoline eigenlijk alleen maar veiliger doordat je hem ingraaft. Wanneer je de trampoline ingraaft en er van af valt doet het niet extreem veel zeer. Maar wanneer de trampoline niet is ingegraven en je valt er dan van af kan je jezelf echt bezeren. Een ander enorm groot voordeel is dat er niemand onder de trampoline terecht kan komen. Wanneer je deze trampoline goed ingraaft zijn er geen gaten waar iemand in kan vallen. Bij een opstaande trampoline kan er zo iemand onder kruipen en dit is extreem gevaarlijk wanneer mensen aan het springen zijn. Zo’n inground trampoline biedt dus echt enorm veel voordelen t.o.v. een staande trampoline. 

Uitstraling

Daarnaast biedt de trampoline inground een betere uitstraling voor je tuin. Doordat de trampoline ingegraven is creëer je een overzicht aan ruimte en daarnaast oogt de tuin groter. Ook kun je de trampoline netjes afwerken met een veiligheidsband zodat het netjes oogt en natuurlijk veilig is. Wanneer je trampoline niet is ingegraven creëert het een drukte in je tuin en dit is vaak niet mooi.

Geef een antwoord