Hoe u een smartphone kiest op merk, provider of functies voor werk

Werk

Als u nu dringend een smartphone moet kopen, zijn er tal van goede opties om uit te kiezen. Hier is een korte handleiding over hoe u de juiste mobiele telefoon voor u kiest. U heeft een mobiel maar het scherm is kapot en wilt om die reden een nieuwe telefoon? Kijk anders eens of u eerst een bedrijf kunt vinden op scherm reparatie en vooral wanneer je telefoon verder goed werkt! Anders lees dit artikel verder.

Zoek uit welke functies u nodig heeft

Begin met het opstellen van een lijst met de meest essentiële functies die uw smartphone nodig heeft. Gebruik de lijst om apparaten te vergelijken, zodat uw nieuwe smartphone alle vakjes aanvinkt. Er zijn veel verschillende aspecten waarmee u rekening moet houden wanneer u een nieuwe smartphone koopt. Heeft u een telefoon nodig met een groot scherm? Liever eentje die je met één hand kunt gebruiken? Bent u op zoek naar een lange batterijduur of de beste cameratelefoon die er is? Heeft u veel opslagruimte nodig voor uw muziekcollectie? Misschien bent u een frequente reiziger en heeft u een telefoon met dubbele simkaart nodig.

Kies een besturingssysteem

Er zijn slechts twee smartphone-besturingssystemen die het overwegen waard zijn: Android en iOS.

Beide zijn gemakkelijk te gebruiken en ondersteunen een grote verscheidenheid aan apps en games. Hoewel u kunt veranderen van Android naar iOS of van iPhone naar Android, zijn er leercurven in beide richtingen. Probeer voor de bekendheid vast te houden aan welk platform u ook gewend bent.

Android biedt een grotere keuze aan apparaten tegen verschillende prijzen, meer aanpassingsmogelijkheden en het uitstekende aanbod van ingebouwde services en apps van Google. Als u al Google Maps, Gmail, Google Docs en Google Assistant gebruikt, is Android misschien de betere keuze voor u, hoewel u iOS-versies van al deze tools kunt downloaden via de App Store.

Apple’s iOS biedt een meer uniforme, toegankelijke ervaring en de bediening is veiliger. De kwaliteit van de App Store en de kwaliteit van iOS-apps zijn ook iets beter dan die van Android. Als je al een MacBook of een iPad hebt, zal een iPhone waarschijnlijk het meest logisch voor je zijn. Je vindt ook een enorme keuze aan accessoires voor iPhones, iets dat kan worden beperkt voor minder bekende Android-apparaten.

Overweeg de specificaties.

Het kiezen van de juiste telefoon voor u kan moeilijk zijn en u kunt de meeste werknemers in winkels niet vertrouwen om te weten waar ze het over hebben of om u in de goede richting te sturen. We raden u aan om rond te kijken en praktische ervaringen o te doen met verschillende smartphones voordat u er een koopt. Denk aan specificaties, zoals ontwerp, scherm, prestaties, camera etc.

Geef een antwoord