Wat mag niet ontbreken als je op reis gaat?

Diversen, Reizen, Vrouwen

Heel erg leuk is dat, op vakantie gaan, maar het is vaak ook erg stressvol. De een heeft enorm veel haast, terwijl de ander (te) rustig aan doet. Daarnaast heb je ook nog alle stress van: ‘heb ik alles wel?’, waarna je het tien keer nakijkt, terwijl je dan alsnog weer wat vergeet. Heel erg vervelend is dat! Daarom lees je in dit artikel over een aantal must-haves die je écht moet meenemen op vakantie.

Een mini-apotheek

Een beetje afhankelijk van waar je heen gaat en wat het weer doet, is het handig om een soort ‘mini-apotheek’ mee te nemen, zodat je altijd bent voorbereid op kwaaltjes en bacteriën. Zo kun je bijvoorbeeld paracetamol meenemen, maar ook anti-muggenspray en zonnebrandcrème. Op reis ben je immers altijd nét wat kwetsbaarder voor kwaaltjes en bacteriën, dus je kunt het beter voorkomen dan genezen.

Plezier

Tja, als je met je partner op vakantie gaat, zul je het zo gezellig mogelijk moeten maken. Hoe kan dat nou beter dan met een strapon? Misschien heb je, of hebben jullie samen nog speeltjes die onmisbaar zijn om mee te nemen. Het is altijd goed om daar aan te denken. Blijken jullie uiteindelijk toch nog wat te zijn vergeten, dan kun je altijd op vakantie nog een dildo kopen.

Oordopjes

Weer wat heel anders: oordopjes. Oordopjes zijn altijd heel erg handig om mee te nemen als je op reis gaat. Vooral als er iemand naast je ligt te snurken in het vliegtuig of in de auto, is het fijn om je even voor dat ongewenste geluid af te sluiten. Daarnaast is muziek of een goede podcast altijd fijn om te beluisteren.

Kleine flesjes shampoo

Als je in een hotel overnacht, staan daar vaak wel 2-in-1-shampoos klaar voor gebruik, maar het is fijner om je eigen shampoo te gebruiken. Daarom is het aan te raden om zelf kleine flesjes shampoo mee te nemen.

Geef een antwoord