Top 4 leukste babyspullen

Vrouwen

Als moeder zijnde wordt je baby natuurlijk hartstikke verwend met allemaal leuke spulletjes en kleertjes. Een baby beseft nog niet wat hij/zij allemaal met haar speelgoed kan doen aangezien de baby haar lichaam nog niet over controle heeft. Dus dan is het voor de moeder vaak het leukste om bepaalde cadeautjes te krijgen waar ze wat aan heeft. Maar wat zijn nu de 5 leukste spullen voor een moeder met een baby?

Hand/voetafdruk

Het is vaak erg leuk om vanaf de geboorte van je kind een voet/handafdruk te laten maken. Deze afdrukken worden vaak met gips gemaakt waardoor de voet in het gips is verwerkt. Dit is niet alleen leuk voor de moeder maar ook voor de baby later. Zo kan hij/zij terug kijken hoe klein hij/zij is geweest. Daarnaast kan je vaak ook nog je geboortedatum met je naam erin verwerken zodat hij echt gepersonaliseerd is naar de baby toe.

Groeimeter

Daarnaast is een groeimeter ook ontzettend leuk om als moeder te krijgen. Op het begin zal je baby namelijk hard groeien en daarom is het leuk om de lengte bij te houden. Het is tevens een leuke opvulling voor de kinderkamer aangezien je deze groeimeters vaak met leuke afdrukken kan kopen. Denk hierbij aan woezel & pip, jip & janneke en ga zo maar door. Ten slotte kan je zo’n groeimeter ook nog eens personaliseren met de naam van je kind erop zodat het extra speciaal wordt!

Kinderwagen

Een kinderwagen kan je natuurlijk ook niet vergeten. Het is leuk omdat je dan lekker met je kind kan gaan wandelen maar ook nog is erg handig! Zo kan je er heel veel spullen in kwijt. Daarnaast kan je vaak een kinderwagen inklappen waardoor het niet veel ruimte in beslag neemt. Ten slotte heeft zo’n kinderwagen ook vaak een schuifklep aan de bovenkant waardoor je kind geen last krijgt van de zon of regen.

Sierraad

Verder is het ook erg leuk om als moeder hetzelfde sieraad te hebben als je kind. Dan ontstaat er een hechter gevoel omdat je dan toch denkt dat je aan elkaar verbonden bent terwijl je op afstand bent. Vaak kan je er ook nog je naam of beiden namen in laten graveren waardoor het echt persoonlijk wordt. 

Geef een antwoord