Samen genieten van een culinaire avond tijdens een dinner date

Mannen, Vrouwen

Genieten van een smaakvolle lunch of een uitgebreid diner is voor veel mensen het hoogtepunt van de dag. En zeg nou zelf, wat is er nu prettiger dan aanschuiven aan een mooi gedekte tafel compleet met zorgvuldig bereide gerechten en bijpassende wijnen? Thuis of in een culinair restaurant. Naast het eten en drinken speelt ook de aangename sfeer een belangrijke rol. Een etentje is immers de gelegenheid bij uitstek om jezelf verzorgd te kleden, de kaarsen aan te steken en sfeervolle muziek op te zetten. Kortom, samen eten biedt de sociale gelegenheid bij uitstek om te genieten van gezelschap op niveau. Maar dit laatste is niet vanzelfsprekend, bijvoorbeeld als je geen vaste relatie hebt of omdat er niemand in je naaste omgeving is met wie je samen uit eten kunt gaan. Herken jij jezelf in het bovengenoemde en zou je graag op een sfeervolle dinner date willen gaan met excellent gezelschap? 

Op dinner date met een gezelschapsdame of gezelschapsheer 

Verdiep je dan eens in de stijlvolle website van Companionship. Dit is een online bemiddelingsplatform voor mensen van veertig-plus dat inspeelt op de groeiende behoefte aan contact, affectie en verbinding. De gezelschapsdames en gezelschapsheren – ofwel companions – van Companionship bieden excellent gezelschap dat vergelijkbaar is aan het samenzijn met een high class escort. Tijdens een dinner date genieten zij samen met jou graag van een aangenaam samenzijn in de vorm van een culinaire lunch of diner. 

Op welke manieren kun je samen met een companion op dinner date gaan?

Uitgebreid lunchen in de middag;

Genieten van een zorgvuldig bereid diner in de avond; 

Uit eten in een gezellig grand café, knusse brasserie of culinair restaurant; 

Samen thuis aan tafel gaan voor een sfeervol etentje; 

Bezoek samen een culinair festival of evenement;

Volg samen een interactieve kookworkshop. 

Uit eten in een exclusief restaurant 

Een dinner date met een gedistingeerde gezelschapsdame of gezelschapsheer van Companionship kun je op tal van manieren invulling geven. Vind je het leuk om samen te koken en daarna te genieten van jullie creaties terwijl je in je vertrouwde omgeving bent? Dan kun je de companion bij je thuis uitnodigen. Wil je juist buiten de deur afspreken? Dan kunnen we je een dinner date in bijvoorbeeld het restaurant van een mondain hotel in een mooie stad absoluut aanraden. Hierbij kun je denken aan het restaurant van het Amstel Hotel in Amsterdam, de brasserie van Hotel New York in Rotterdam of het restaurant van Hotel Des Indes in Den Haag. Een andere manier om samen met een companion van een dinner date te genieten, is het bezoeken van een culinair festival of evenement. 

Deze winter kun je bijvoorbeeld naar de Winterse Foodwalk in het Museumkwartier in Amsterdam. Aankomende zomer wordt in Haarlem op de Grote Markt Haarlem Culinair georganiseerd. 

Kortom, de mogelijkheden om op dinner date te gaan met een charmante companion zijn eindeloos! Op welke manier geef jij invulling aan een sfeervol etentje met gezelschap op niveau? 

Geef een antwoord