Dit zijn de leukste feestjes rondom je zwangerschap

Diversen, Vrouwen

Je zwangerschap is zonder twijfel een van de meest bijzondere momenten uit je leven. Daarom is het zeker geen verkeerd idee om verschillende mijlpalen tijdens deze negen maanden te vieren met een feestje. Of je dit nu graag met enkel je ouders en schoonouders of met de hele vriendengroep doet, er is altijd wel een geschikt feest te vieren.

Tips voor een babyshower

Ben je op zoek naar de leukste tips voor een babyshower? Kijk dan zeker even op het mamablog Meer Voor Mama’s.

Een babyshower is van origine een Amerikaans feest en staat in het teken van het vieren van het leven van je toekomstige kleintje. Dit feest wordt vaak georganiseerd door je beste vriendinnen en vrienden, je partner of door familie. Er worden vaak leuke spelletjes gespeeld en er worden allerlei leuke cadeautjes voor moeder en baby gegeven. Zorg ervoor dat je veel praktische cadeaus vraagt die tijdens de eerste maanden na de geboorte maar al te goed van pas gaan komen.

Tips voor een Gender Reveal party

Naar tips voor een Gender Reveal party hoef je niet verder meer te zoeken. De naam verklapt het eigenlijk al, tijdens een Gender Reveal party onthul je het geslacht van je kleintje. Dit kan op tal van manieren. Denk hierbij aan het aansnijden van een taart met een vulling van roze of blauw of een party popper. Kies voor kleurrijke decoratie in het blauw en roze en laat iedereen van tevoren het geslacht raden. Dit maakt de onthulling uiteindelijk extra spannend.

Tips voor een kraamfeest

Vlak na de bevalling organiseren veel kersverse ouders een kraamfeest. Op dit moment kan iedereen die dierbaar voor je is de kleine komen bewonderen. Dit bespaart je uiteindelijk op de lange termijn behoorlijk wat energie, aangezien je niet meerdere momenten in hoeft te plannen voor het kraambezoek. Een kraamfeest kun je in je eigen vertrouwde omgeving doen, maar het is ook mogelijk om dit bijvoorbeeld in een restaurant te plannen of in de tuin van je ouders. Ga je binnenkort aan de slag met deze tips voor een kraamfeest?

Geef een antwoord