5 dingen die u moet weten voordat u een draagzak gaat gebruiken

Vrouwen

Er zijn zoveel geweldige voordelen van een draagzak. Van het ondersteunen van de natuurlijke houding van de baby tot het verminderen van het huilen van baby’s, het versterken van de band tussen de baby en haar ouders en meer, het gebruik van een draagzak is een win-win situatie voor jou en je baby, emotioneel, cognitief en fysiek.

Maar als je nog nooit een draagzak hebt gebruikt, is alles nieuw en onbekend. Wat voor soort ergonomische draagzak moet je gebruiken? Wanneer kun je een draagzak gaan gebruiken? Hoe zit het met de veiligheid van de draagzak en heupdysplasie?

1. U kunt vanaf de eerste dag een draagzak gebruiken.

Sommige ouders denken dat ze pas een draagzak kunnen gebruiken als hun baby 6 weken of ouder is, of kiezen ervoor om tot dan te wachten. Maar u kunt een draagzak meenemen naar het ziekenhuis en deze gebruiken op de dag dat uw baby wordt geboren, zolang ze minimaal zeven (7) pond wegen. Het is belangrijk dat baby’s vanaf het begin een hechte band met mama en papa onderhouden. En hoewel je die nabijheid kunt krijgt door je baby in je armen te houden, is het niet handig om je baby meer dan vier uur per dag vast te houden. Maar het gebruik van een draagzak is dat wel. Bovendien is het een geweldige manier om vanaf het begin te profiteren van de voordelen van huid-op-huidcontact. Zorg ervoor dat uw baby aan het minimumgewicht voor uw draagzak voldoet, en in sommige gevallen moet u een inzetstuk voor baby’s gebruiken totdat hij een bepaald gewicht bereikt. De Tula Free to Grow draagzak is vanaf de geboorte te gebruiken en groeit met je kindje mee.

2. Doe onderzoek naar verschillende draagzakken.

Er zijn zoveel soorten draagzakken. De meest gebruikte zijn tegenwoordig draagdoeken, draagdoeken, zacht gestructureerd (vaak “gesp” genoemd en Mei Tai-draagzakken. Onderzoekstypen en veiligheidsbeoordelingen online, vraag familie en vrienden naar draagzakken die ze gebruiken en ga op zoek naar andere soorten draagzakken in winkels voordat u er een aanschaft.

3. Ken de verschillende draagposities van de baby en wanneer u deze moet gebruiken.

De belangrijkste draagposities voor baby’s zijn:

  • Hoofdje naar binnen gericht
  • Hoofdje naar voren gericht
  • Heup dragen
  • Rug dragen

Het gewicht, de leeftijd en het ontwikkelingsstadium van uw baby bepalen wanneer het geschikt is om de verschillende draagposities voor baby’s te gebruiken. U wilt natuurlijk uw gebruikershandleiding controleren om er zeker van te zijn dat u de minimale vereisten voor gewicht en leeftijd volgt, maar het volgende gaat over wanneer u doorgaans de vier verschillende draagposities kunt gaan gebruiken op basis van leeftijd:

Voorwaarts naar binnen gericht: 0+ maanden

Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, is het perfect om een ​​koerier, zoals de Omni 360, te kopen. Deze draagzak werkt voor alle kleintjes, in alle draagposities en heeft geen baby-inzet nodig. Het is echt de alles-in-één-koerier waar u naar op zoek was als on-the-go ouder!

Voorkant naar voren gericht: 4-6 + maanden (de nek van de baby moet sterk genoeg zijn om zijn hoofd op te houden, dus dit kan al vanaf 4 maanden betekenen of niet tot hij 6 maanden oud is).

Heupuitvoering: 6+ maanden

Dus hij begon constant op te staan ​​en uit je kinderwagen te stappen en je bent een beetje uitgeput van het gepruts met een gecompliceerde kinderwagen. Hoe bevredig je zijn nieuwsgierigheid terwijl je hem veilig in een koerier houdt? Dat is simpel, heupdragen is de perfecte oplossing. Laten we je het gemak geven om je baby te laten ontdekken en nieuwsgierig te blijven, terwijl je hem perfect veilig houdt!

Rugdragen: 6+ maanden

Je kleintje begint meer te bewegen terwijl je hem ronddraagt ​​en is nieuwsgieriger naar wat er om hem heen in de wereld gebeurt, dat is geweldig! Het hebben van een draagzak die meegroeit met uw baby en zijn behoeften is essentieel, daarom is een 360-draagzak een geweldige oplossing voor uw kleintje en uw portemonnee!

4. Weet hoe je veilig babydragen kunt oefenen.

Niets is belangrijker voor je dan ervoor te zorgen dat je baby geliefd en beschermd is. Je wilt je baby veilig in haar draagzak houden en je wilt je veilig en comfortabel voelen tijdens het gebruik van de draagzak

Hier zijn de do’s en don’ts voor de veiligheid van draagzakken:

Draag je baby in de juiste positie.

Dit betekent dat hij rechtop moet blijven zitten met zijn nek volledig ondersteund, de luchtwegen open, de kin van zijn borst, en dicht tegen je aan en hoger op je romp. Je zou in staat moeten zijn om voorover te buigen en zijn lieve, kleine hoofd te kussen.

5. Oefen met het gebruik van de draagzak voordat u uw baby erin steekt.

Zodra je je draagzak hebt, stop je je pasgeboren baby er niet meteen in. Je moet eerst wennen aan je draagzak. Oefen het aan- en uittrekken, aanpassen en testen van de verschillende posities. Gebruik een babypop of teddybeer als je wilt. Zelfs als je je eenmaal op je gemak voelt, heb je een spotter in de buurt die een helpende hand biedt wanneer je je draagzak voor het eerst met je baby gebruikt en houd je een hand om je baby te ondersteunen. Draagzakken zijn niet zo lastig als ze lijken, vooral als je de gebruikershandleiding hebt gelezen en instructievideo’s hebt bekeken, maar je zult je meer op je gemak voelen naarmate je meer oefent.

Geef een antwoord