Waar zijn kurkuma en curcumine c3 allemaal goed voor?

Gezondheid

Je hebt er vast wel eens van gehoord, het geneeskrachtige kruid Kurkuma. Kurkuma heeft vele gezondheidsvoordelen. Zeker als je kurkuma met curcumine combineert. Wij vertellen je alles over kurkuma en curcumine capsules.

Waar helpt Curcumine tegen

Het kruid curcumine heeft vele voordelen. Je zou curcumine capsules kunnen gebruiken bij problemen zoals blaasontsteking, kiespijn en andere ontstekingen. Met twee capsules Curcumine C3 ‘superieur’ kun je veel klachten voorkomen en tegengaan. Curcumine heeft een sterk ondersteunende en helpende werkingskracht, met de kracht van een goede pijnstiller, maar zonder de bijwerkingen.

Curcumine helpt zelfs tegen kleine katertjes! Als je een gezellige avond hebt gehad en een beetje teveel alcohol gedronken. Wat kun je dan doen? Neem eerst een Curcumine C3 ‘Superieur’ capsule en zet een beker thee met een beetje citroen , kaneel , honing en een ¼ theelepeltje kurkuma poeder. Deze laatste drank is tegen de hoofdpijn. De curcumine c3 reinigt de lever. Binnen no time ben jij van je kater af!

Wanneer Kurkuma gebruiken

Heb je last van keelontsteking, dan helpt een klein schepje kurkuma-poeder met een theelepel honing ondersteunend goed. Drink dit langzaam op zodat de kurkuma goed haar werk kan doen. De kurkuma helpt bij het doden van de schadelijke bacteriën in de keel, net zoals de honing ook doet. ’s Avonds, voor het slapen gaan neemt je één capsule Curcumine C3 ‘Superieur’. Dan zijn de keelklachten snel over.

Kurkuma heeft echter nog meerdere voordelen en helpt ook als je bijvoorbeeld een enkel verstuikt hebt. Je kunt dan kurkuma crème gebruiken, die per direct helpt. Doe de enkel eerst even in koel-lauw water met veel zout tegen de verstuiking, en vanwege de zwelling. Smeer dan Kurkuma crème op de blauwe plek en hierna breng je een stevige zwachtel aan. Deze kun je ca 2 uur laten zitten.

Geef een antwoord