Mesoestetic pharma group, wat doen zij precies?

Gezondheid

Mesoestetic pharma group is een onderdeel van Aesthetic Solutions. Mesoestetic is een laboratorium dat zich specialiseert in esthetische en farmaceutische geneeskunde. Het is een internationaal erkend laboratorium. Mesoestetic opereert onder de nodige medische ISO-normen. Het hoofdkantoor is te vinden in Barcelona. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Ook de productie doet het farmaceutische bedrijf zelf. De producten van Mesoestetic worden eerst aan strenge regels en controles onderworpen voordat zij het schap in gaan. Bij Mesoestetic pharma group richt de onderzoeksafdeling zich constant op het blijven ontwikkelen en perfectioneren van hun formules.

Productcategorieën

Mesoestetic heeft een zeer uitgebreid aanbod in cosmetische producten. In het assortiment zijn diverse crèmes en middelen te vinden tegen acné. Daarnaast zijn er ook producten te vinden die huidveroudering tegen gaan. Er zijn ook middeltjes tegen pigment. Maar Mesoestetic verkoopt niet alleen maar producten tegen bepaalde verschijnselen. In het assortiment zijn ook voldoende producten te vinden voor de normale verzorging van huid en haar. Ook zijn er producten om je dode huidcellen te verwijderen of een extra verzorgend haarmasker. Er zijn ook wat middelen die extra voedende stoffen bevatten zoals vitamine c voor je huid.

Wetenschap

Wat onderscheidt al deze producten nu van de producten van reguliere merken tegen acné, veroudering en andere verzorgingsproducten? Bij Mesoestetic worden er niet zomaar beloftes gedaan over hun producten. Voor iedere behandeling of verzorgende crème is er een uitgebreid onderzoeksproces aan vooraf gegaan. Een claim moet wetenschappelijk onderbouwd zijn en anders zal het bedrijf het product niet op de markt brengen. Of in ieder geval niet onder valse beloftes. Uiteraard zijn er ook andere merken die op wetenschappelijke basis opereren. De kunst is vooral om even een beetje onderzoek te doen bij wat voor merk je je cosmetica koopt. Een snelle blik op de website kan al heel verhelderend zijn.

Geef een antwoord