Dit huidtype is perfect voor het dragen van zilveren sieraden

Geen categorie

Het dragen van sieraden is een feestje! Het zijn de kleine details in je outfit of een waardevol cadeau om aan een geliefde te geven. Bij het aanschaffen van nieuwe sieraden is het daarom extra belangrijk om te zien welke kleur het beste bij jou of de ander past.
De kleur zilver is ontzettend mooi om te dragen, maar het staat niet bij iedereen even mooi. Het is dubbel zo lastig om sieraden voor een ander te kopen. Zeker als je eigen voorkeur uitgaat naar een andere kleur. Heb je een eigen winkel? Koop dan zeker bij een groothandel zilveren sieraden in. Hieronder staan een aantal tips hoe je je klanten kunt adviseren.

Mensen met een koele ondertoon en rozige kleur in hun huid kunnen het beste zilveren sieraden dragen. De vraag is alleen wat dan jouw huidtype of dat van een ander is.

Kijk hiervoor als eerste naar de kleur van je aderen. Zijn deze helder blauw? Dan heeft je huid een koele ondertoon. Mensen met groene aderen hebben namelijk een warme ondertoon.
Als je een dagje aan het strand hebt gelegen en je komt thuis met een rode huid, dan heb een rozige teint. Als je huid wat meer geel is zul je na een dagje strand meer getand zijn. In het laatste geval kun je dan beter niet voor de kleur zilver gaan, maar juist voor goud.

Een diamant of edelsteen maakt een sieraad extravagant en zeer classy. Bij het dragen van zilveren sieraden is het mooi om ook koelere kleuren als steen te kiezen. Denk hierbij aan kleuren, zoals wit, roze, lichtblauw of transparant. Dit zijn ook kleuren die perfect zijn om te dragen en goed thuishoren in een kledingkast van iemand met een koelere ondertoon.

Daarbij is het natuurlijk ook een kwestie van smaak. Iemand met een warme ondertoon in de huid kan net zo goed zilver dragen. Een goede optie daarin is om zilver en goud te combineren. Zo laat je het contrast mooi overlopen en creëer je unieke combinaties!

Geef een antwoord