Zo vind je het perfecte model Kuyichi jeans!

Fashion, Vrouwen

Kuyichi staat bekend om haar ruime assortiment aan jeans, waardoor er voor ieder wat wils is. Maar het is niet altijd even makkelijk om jeans te vinden die voldoen aan al je wensen. Want hoe kies je tussen al die verschillende modellen dé perfecte jeans? Daar kan ik een handje bij helpen!

Dus wil jij weten welk model jeans voldoet aan al jouw eisen? Of ben jij benieuwd welke jeans jouw figuur het mooist laat uitkomen? Lees dan snel verder!

Mom jeans

De mom jeans was in de jaren ‘80 en ‘90 al helemaal in en is terug van weggeweest! En dat is niet zo gek, want wat zit deze jeans comfortabel. Het is een recht model met een hoge taille en een losse fit. Maar laat je niet leiden door de naam, want de jeans is niet alleen voor de moms onder ons! Deze spijkerbroek is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een jeans die je taille accentueert, waardoor je curves prachtig uitkomen!

Flare jeans

Ook de flare jeans is tegenwoordig helemaal terug! De jeans wordt vaak geassocieerd met de jaren ‘60 en ‘70, maar is ook vandaag de dag helemaal hip! De spijkerbroek loopt vanaf de knieën wijd uit en werkt daardoor verkortend. Maar ook deze jeans accentueren je figuur en laten zo je benen slanker lijken. Met name de high waisted variant is geschikt voor vrouwen met ronde billen, mits je daar de nadruk op wilt leggen!

Bootcut jeans

De bootcut jeans kan worden gezien als een soort zusje van de flare jeans. Ze lijken namelijk op elkaar, maar zijn niet hetzelfde! Deze spijkerbroek loopt aan de onderkant wijd uit, maar wel iets minder wijd dan bij de flare. Je kan eigenlijk wel stellen dat de bootcut jeans voor iedereen geschikt is! Het geeft aan iedere outfit weer een ander randje en kan daarom voor elke gelegenheid ingezet worden!

Skinny jeans

Een spijkerbroek die nauwelijks is weg te denken uit de mode-industrie is de skinny jeans. De jeans zit strak om je lichaam heen en bevat veel stretch. De elastische aard van de skinny zorgt voor veel draagcomfort en is daarom ideaal voor iedereen! 

Geef een antwoord