Nagellak gemaakt van 90% natuurlijke producten

Beauty, Fashion, Vrouwen

Kure Bazaar is de nagellak game-changer, de eerste die de ethiek van een eco-natuurlijke formule combineert met de levendige kleuren van de mode. Beroemd om zijn unieke kleureffecten en zijn exclusieve formule van tot 90% natuurlijke oorsprong; op basis van aardappelen, tarwe, katoen, maïs, bamboe en vitamine E. Kure Bazaar biedt onberispelijke weerstand, ultraglans en sneldrogende resultaten in uitzonderlijke tinten die de vitaliteit van nagels behouden en hun natuurlijke regeneratiecyclus respecteren. Ontgift je nagels in kleur!

Kure Bazaar is de nagellak game-changer met zijn trendy kleuren waar mode en natuur samenkomen.

Beroemd om zijn unieke kleureffecten en zijn exclusieve 10-vrije formule die tot 90% natuurlijk is gebaseerd op; aardappelen, tarwe, houtpulp, katoen, maïs, vitamine E en bamboe, Kure Bazaar biedt onberispelijke weerstand, ultraglans en sneldrogende resultaten in 70 uitzonderlijke tinten die de vitaliteit van nagels behouden en de levendige modekleuren vieren.

Verantwoordelijk voor enkele van de meest stijlvolle nagellooks die te zien zijn in modeshows, op de rode lopers van Hollywood A-listers en geliefd bij make-upartiesten van beroemdheden, ontgiften Kure Bazaar prachtige kleuren je nagels en respecteren ze de natuurlijke cyclus van vernieuwing van de nagels.

Kure Bazaar is het nieuwe eco-trendy merk waar iedereen enthousiast over is. Voor het eerst combineert een nagellak de ethiek van een eco-natuurlijke formule met de levendige kleuren van de mode. Deze relatieve nieuwkomer heeft zijn plaats gevonden naast de belangrijkste merken van de branche zoals O.P.I., Essie of Chanel. Het succes is het resultaat van verbazingwekkende technologische innovatie. Het kostte twee jaar research en development in een van de beste laboratoria om de uitdaging aan te gaan – een nagellak gemaakt van natuurlijke ingrediënten die de vitaliteit van nagels zouden behouden, hun natuurlijke regeneratiecyclus zouden respecteren en toch zouden resulteren in een luxe high- einde merk.

Inderdaad, één blik op het palet van de vele levendige kleuren van Kure Bazaar nagellak en de woorden mode, glamour en chic komen meteen in je op!

Het verhaal begint met de ontmoeting tussen het voormalige Braziliaanse supermodel Kartika Luyet die een groene levensstijl aannam toen ze haar eerste kind kreeg, en Christian David die de cosmetische industrie verliet om ondernemer te worden en eco-natuurlijke merken ontwikkelde. Ze ging naar Parijs om de mede-oprichter van het merk, Christian David, te ontmoeten.

Kure Bazaar is geboren uit onze levenservaring. Kartika bracht haar kennis van de modewereld, van backstage tot catwalks, en we besloten samen te werken met de modewereld om verschillende kleuren te creëren.

Ze hadden in het begin maar twee keuzes. Ze zijn begonnen met de eerste, een formule op waterbasis. Helaas leverde deze formule niet op wat ze van een echte nagellak verwachtten. De lak voldeed niet aan de verwachtingen die ze hadden qua glans en kleur. Voor een collectie in “Parijse” stijl heeft men de rode kleuren nodig om perfect te zijn. De klanten zijn behoorlijk onvermurwbaar als het om rood gaat!

Vervolgens hebben ze de tweede formule onderzocht. Na twee jaar onderzoek zijn ze er eindelijk in geslaagd om een ​​destillatie van organische oplosmiddelen te krijgen. Hun oplosmiddelen zijn niet afkomstig van afgeleide chemische producten, maar zijn natuurlijk. Dit is een doorbraak. Het brengt ook veel beperkingen met zich mee. Zodra je een product ontwikkelt zonder – in ons geval zonder chemische oplosmiddelen – kom je veel problemen tegen. Je moet de perfecte balans vinden.

Geef een antwoord