Laat comfort en fashion naadloos in elkaar overvloeien met deze damesschoenen

Fashion

Als fashionista kom je ongetwijfeld op allerlei gelegenheden waarbij je op je mooist voor de dag wilt komen. Natuurlijk maak je elke outfit pas echt compleet met een paar matchende schoenen. Heb jij binnenkort ook een bijzonder event op de planning, zoals een etentje met collega’s, verjaardag, bruiloft of jubileum? En ben je op zoek naar sandalen, pumps, instappers of veterschoenen om te dragen onder een pantalon jurk of rok? In dit artikel lichten we een aantal elegante merken van vooraanstaande merken uit die je kunt shoppen in de webshop of een fysieke winkel van een schoenenspeciaalzaak, zoals de schoenen van Xsensible Stretchwalker en Gabor die je goed kunt combineren met allerlei mooie kleding.

Ippon-ba geta

Bij Xsensible Stretchwalker zijn comfort en fashion verbonden aan de uiteenlopende modellen. De inspiraties van dit Nederlandse schoenenmerk rijken ver buiten de landsgrenzen. In Japan is het gepatenteerde Stretchwalker-concept ontwikkeld. Japan is hét land dat kennis en tradities in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van de Xsensible Stretchwalker schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. Dit betekent voor jou dat je loopt op schoenen die zo fijn zitten, dat je ze niet meer wilt uittrekken. Ook qua uitstraling zit je met de Xsensible Stretchwalker schoenen helemaal goed. 

Mooie schoenen voor elk moment 

Wil jij je elegant kleden om naar een netwerkborrel, een bedrijfsfeest of je werk te gaan? In de damescollectie vind je ook de mooiste sandalen en pumps die goed zijn te combineren met een rok, damespak of jurk. Ga je erop uit voor een outdoor-activiteit zoals het maken van een uitgebreide fietstocht of een stevige wandeling? Bij een speciaalzaak vind je ook stoere schoenen voor dames die er een actieve lifestyle op nahouden, zoals lage outdoorschoenen en hoge outdoorschoenen. Prettig om te weten, is dat die ook geschikt zijn om persoonlijk aangemeten inlegzooltjes in te dragen. Kortom, stijlvolle en praktische schoenen in alle soorten en maten dit voorjaar! 

Focus op ambachtelijk handwerk

Zoals je van een gerenommeerde winkel met webshop met schoenen mag verwachten, vind je daar het hele jaar door collecties van de beste merken, zoals Gabor. Dit merk komt uit Duitsland en heeft een naam hoog te houden qua extra brede en extra smalle leesten, kwaliteit en een optimale pasvorm. Daarom vind je onder Gabor schoenen altijd een paar dat jouw voeten maximale ondersteuning biedt. Binnen de visie van het schoenenmerk ligt er een sterke focus op ambachtelijk handwerk, een perfect passende leest en de optimale opbouw van de zolen. Met Gabor schoenen kies je overigens ook voor een puur kwaliteitsproduct dat volop aandacht heeft voor vormgeving met een tijdloze uitstraling. Dat zie je dit voorjaar onder meer terug in de Gabor sneakers, veterschoenen, instappers, ballerina’s, loafers en sandalen. 

De verschillende Gabor modellen komen dus niet alleen ten goede aan de gezondheid van je voeten, maar combineren ook nog eens super goed met elke formele of juist meer casual outfit. Met welke mooie modellen maak jij binnenkort een onvergetelijke opwachting?

Geef een antwoord