Hoe milieuvriendelijk is M.G. van Meel B.V?

Bij Dames-praatjes schrijven we regelmatig artikelen waarin we producten aanbevelen, maar dat doen we alleen als we echt achter die producten staan. Daarom doen we af en toe grondig onderzoek naar een bepaald bedrijf. Deze keer was M.G. van Meel B.V. aan de beurt. Dit bedrijf handelt al sinds 1953 in textiel. Overweeg je om met M.G. van Meel B.V. samen te werken – bijvoorbeeld omdat je kleding wilt inkopen voor je winkel – maar wil je eerst meer weten? Lees dan dit artikel.

Is M.G. van Meel B.V. een milieuvriendelijk bedrijf?

M.G. van Meel B.V. is een echt familiebedrijf dat al zeventig jaar lang op de kinderkledingmarkt actief is. Het bedrijf heeft twee afdelingen: een groothandel en een service voor het maken van je eigen kledinglijn. De medewerkers van M.G. van Meel B.V. maken zich hard voor duurzaam en milieuvriendelijk textiel. Daarom werken ze alleen samen met fabrikanten die garanderen dat ze op een milieuvriendelijke manier textiel produceren. Zo zorgen de experts van M.G. van Meel B.V. ervoor dat de generatie die hun kleding draagt ook nog wat aan de wereld heeft.

Zorg voor mens en natuur

Bij M.G. van Meel B.V. letten ze goed op wat er in de mode is en spelen ze daarop in. Maar niet alleen de laatste trends zijn belangrijk, duurzaamheid en eerlijke werkomstandigheden staan voor eigenaresse Bianca van Meel op nummer één. Voor deze principes doet zij dan ook enorm haar best. Koop je als winkelier of speciaalzaak kinderkleding bij M.G. van Meel B.V’, dan weet je dat de kleding met zorg voor mens en natuur is gemaakt.

Hoe maak je een eigen kledinglijn?

Wil je in je kledingwinkel of kinderkledingspeciaalzaak graag een eigen kledinglijn voor kinderen verkopen? Dan biedt M.G. van Meel B.V. een private label service aan. Het team van M.G. van Meel B.V. heeft de kennis en ervaring om je te helpen bij het ontwerpen van je eigen kinderkledinglijn. Samen met jou kiezen ze de aanpak die past bij je visie, merk en budget. Of je nu voor het eerst een eigen kledinglijn ontwerpt of al een gevestigd merk hebt, ga naar mgvanmeel.nl voor kleding die perfect bij je winkel past!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *