Top 4 strand irritaties

Diversen

Iedereen heeft vast weleens strand irritaties die hoog komen te zitten op een dagje weg. Zo zijn er genoeg dingen die vervelend en/of irritant zijn bij een dagje naar het strand. Gelukkig blijft een dagje strand wel altijd leuk en gezellig maar zo zijn er ook dingen die vreselijk irritant zijn. Hieronder gaan we het hebben over de top 4 strand irritaties die bij mensen naar voren komen wanneer ze een dagje naar het strand gaan.

1.    Zand op verkeerde plekken

Om te beginnen is het zand probleem een bekende irritatie die zich bij veel mensen plaatsvindt. Zo kan het weleens zijn dat er iemand net te dicht bij langs komt lopen en die dan zand over je handdoek of strandlaken gooit. Of het kan zo zijn dat je je strandlaken net perfect hebt neergelegd en wanneer je wilt gaan liggen er een hoopje zand opwaait.

2.    Drukte

Een andere veelvoorkomende ergernis op het strand is toch wel de chaos/drukte. Vaak in Nederland trekken heel veel mensen er op uit wanneer het hier lekker weer is. Zo zijn de stranden vaak overvol en dit veroorzaakt irritaties bij veel mensen. Je kent het gevoel vast wel dat je net lekker ligt en er iemand te dichtbij langs je komt lopen waardoor je niet kan relaxen. Of dat kinderen langs jou zand zitten te scheppen en er net een beetje op jou komt. Dit soort gebeurtenissen komen vaak voor en vormen daarom de nummer 2 ergernis.

3.    Roken

Roken vormt ook een irritatie die bij veel mensen tot last is. Voor de niet-rokers onder ons stinken sigaretten vaak en blijven ze er liever bij uit de buurt. Wanneer de buurman/vrouw langs je ligt te roken kan dit tot enorme frustraties opwekken. Een andere ergernis is wanneer je aan het graven bent en je overal uitgedrukte sigaretten tegenkomt.

4.    Handdoek uitkloppen

Daarnaast is je handdoek uitkloppen ook een echte ergernis want vaak gaat het niet zoals je gepland had. Wanneer je handdoek onder zand ligt en je hem uit wilt kloppen komt het zand waarschijnlijk bij je buren terecht. Daarnaast wil je de handdoek meestal zo neerleggen dat je perfect ligt alleen door de wind wordt dit toch best lastig.

Geef een antwoord