Educatief speelgoed van Buki

Diversen

Zodra kinderen 8 jaar worden, komen ze in een nieuwe fase. Kinderen zitten dan in groep 3 of 4 en maken hele grote stappen op cognitief gebied. Ze zijn overal nieuwsgierig naar en ze hebben enorm veel prikkels om zich heen. In het karakter merk je ook vanzelf dat je kind zelfstandiger gaat worden en steeds meer zelf wilt doen. Je kind zal ook steeds meer geïnteresseerd zijn in wat jij als ouder allemaal doet en zal je daarbij willen helpen. Zoals koken of schoonmaken. Ook zal hij of zij graag op onderzoek willen gaan en willen experimenteren met vloeistoffen of verschillende materialen. Hieronder vind je enkele tips over het educatieve en uitdagende speelgoed van Buki.

Buki is een belangrijke speler in de speelgoedindustrie. De missie van Buki is om wetenschappelijk en technisch speelgoed aan te bieden. De ontwerpers van Buki werken daarom nauw samen met wetenschappers. Buki wordt ook veel gebruikt als onderwijsmateriaal, waardoor kinderen op een innovatieve manier kunnen leren.

Een bekend product van Buki is de Buki Scheikundeset. Dit is een complete box met 150 veilig uit te voeren experimenten zonder gebruik van chemicaliën. Je kind kan de creatieve laborant spelen met de Buki chemieset. De set bevat een illustratie van elk experiment waardoor er een goede begeleiding is. Kinderen kunnen bijvoorbeeld eigen zeep, yoghurt, kaas en roomijs maken. Ook kan je kind zelf figuren maken uit gelatine, kristallen laten groeien en ervaren hoe het is om slijm te maken. Wat is zure regen? Waarom veroorzaken chemische reacties warmte? Hoe kan je onzichtbare inkt maken? Met de 150 experimenten zal je kind zich blijven verbazen van alle bijzonderheden.

Naast het Buki scheikundeset heeft Buki nog veel meer zoals een elektriciteitset of een microscoopset. Educatief speelgoed is zeker een aanrader voor kinderen vanaf 8 jaar. Kijk op Educatief Speelgoed.nl voor nog veel meer inspiratie.

Geef een antwoord