De mooiste droogbloem boeketten

Diversen

Steeds meer mensen kiezen ervoor een droogbloemenboeket te kopen in plaats van een boeket van verse bloemen. Droogbloemen hebben namelijk een tal van voordelen ten opzichte van verse bloemen. In deze blog zal daarom eerst wat worden verteld over droogbloemen zelf. Daarna zullen de mooiste droogbloem boeketten uitgelicht worden die je voor jezelf of een ander kan kopen op Droogbloemen.nl

Droogbloemen 

Zoals de naam als zegt zijn het gedroogde bloemen. Omdat al het water uit de bloemen is getrokken zullen de bloemen niet snel verwelken. Zo kan je droogbloemen makkelijk een jaar lang in de vaas laten staan, terwijl je verse bloemen na een aantal weken al moet weggooien. Omdat je zoveel langer kan genieten van een boeket bloemen, zijn droogbloemen in verhouding veel goedkoper en heel duurzaam. Daarnaast hebben droogbloemen helemaal geen verzorging nodig. Je hoeft ze namelijk geen water te geven. Dit zorgt voor een stukje gemak. Alle reden dus om een mooi boeket droogbloemen voor een geliefde te bestellen. Hieronder staan een aantal van mijn favoriete boeketten van Droogbloemen.nl 

Vol Liefde 

Bij dit romantische boeket droogbloemen kan je zien dat het vol liefde is samengesteld. Het boeket bestaat uit bloemen met mooie lichte en roze kleuren. Het boeket is hierdoor perfect om te geven aan een geliefde.  

Tropika 

Het droogbloemenboeket Tropika bestaat uit veel verschillende tropische bloemen in prachtige kleuren. Het is één van de duurdere boeketten op Droogbloemen.nl, maar naar mijn mening zeker ook de mooiste! Dit boeket van bloemen zal het huis vullen met een tropische sfeer. En dat voor een jaar of langer! Dan is €39,95 voor een boeket bloemen opeens heel goedkoop.  

Gepreserveerd met kerstverlichting 

Met kerst om de hoek kan dit boeket natuurlijk niet vergeten worden. Dit boeket bestaat uit allerlei prachtige kerstbloemen en de iconische bessentak: Rosa Corallo. Als kerst op de taart is dit mooie kerstboeket volgehangen met prachtige kerstverlichting. Perfect om een gezellige kerstsfeer in huis mee te creëren.  

Geef een antwoord