De mogelijkheden van kartonnen POS-materiaal

Diversen, Mannen, Vrouwen, Werk

Wil jij je bedrijf of product aanprijzen en ben je op zoek naar een duurzaam, voordelig en veelzijdig materiaal om je producten mee te promoten? Versterk dan je marketingstrategie met POS-materiaal van karton. Je kunt van karton veel verschillende en bijzondere POS materialen laten maken, zoals levensgrote kartonnen poppen, toonbankdisplays, life size displays en borden voor boven gangpaden. Door deze materialen in te zetten valt je bedrijf, product of dienst extra op! Zoek jij naar inspiratie voor het bedrukken en neerzetten van mooi, prikkelend en opvallend POS-materiaal? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we meer over promotiemateriaal van karton.

Duurzaam en stevig

Karton is een enorm duurzaam product. POS-materiaal van karton kan makkelijk worden verplaatst en wil je het opslaan, dan haal je het eenvoudig uit elkaar. Door de stevigheid van karton raakt POS-materiaal ook niet snel beschadigd en is het dus veelvuldig herbruikbaar. Is de promotie of campagne waarvoor je het materiaal hebt laten maken afgelopen, of is je POS-materiaal om een andere reden niet meer relevant? Dan is het makkelijk te recyclen door het bij het oud papier te zetten. Zo dragen jij en jouw bedrijf een steentje bij aan een beter milieu.

Wat voor soorten karton zijn er?

Als je op zoek bent naar een uitzonderlijk sterk en stevig soort karton dat niet snel zal buigen of breken, dan is honingraat karton precies wat je nodig hebt. Honingraatkarton is een stevige kartonsoort met een honingraatstructuur aan de binnenkant. Het is enorm geschikt om grote POS-materialen van te maken. Heb jij een bijzonder idee? Bij een expert zoals Aelen en van Leeuwen kun je terecht met de ideeën voor jouw campagne. De POS-materialen worden dan gemaakt zoals jij wilt en sluiten op die manier perfect aan bij het imago van jouw bedrijf. Honingraatkarton kan worden bedrukt in allerlei kleuren. Je hebt de opties tot allerlei soorten karton, namelijk:

  • Displaykarton;
  • Golfkarton;
  • Honingraat en Re-board (een honingraatkarton die zich vooral voor 3D vormen laat gebruiken).

Eindeloze mogelijkheden

Kies jij voor een van de mooie kartonsoorten die hierboven genoemd zijn of heeft klassiek papier of karton jouw voorkeur? Op papier of Blueback laat je mooie, opvallende posters drukken en ook klassiek karton is enorm geschikt om afbeeldingen op te printen en zo bijvoorbeeld borden voor boven gangpaden te creëren. De mogelijkheden van POS-materiaal zijn eindeloos. Met POS-materiaal van verschillende soorten karton of van papier wordt jouw marketingstrategie daarom super sterk! 

Geef een antwoord