De allernieuwste modellen Android telefoons van 2021

Diversen

Elk jaar komen er ontzettend veel nieuwe telefoons op de markt. Om een beetje overzicht te houden hebben wij in deze blog de beste Android smartphones van 2021 op een rijtje gezet.

OnePlus 9

We hebben de OnePlus 8T al een tijdje in handen, dus het is tijd om ons te richten op de komende OnePlus 9. Er zijn al beelden uitgelekt, zelfs tot een prototype dat op eBay wordt verkocht, hiermee  hebben we al zeker genoeg interessante details voorbij zien komen, al is het op dit moment nog allemaal giswerk. Het meest interessant is het prototype dat 6000 dollar opleverde. Het pronkt met een vernieuwend ontwerp met grotere lenzen en een gelijkaardige lay-out als de OnePlus 8T. Wat betreft de grootte van het scherm, wordt er beweert dat de OnePlus 9 een 6,7-inch display gaat krijgen, wat laat zien dat de grote smartphones nooit echt zullen verdwijnen.

Samsung Galaxy S21 serie

Het aftellen is voor de lancering van Samsung’s aankomende vlaggenschip-telefoons. Er is lang genoeg gesproken over de naamgeving van de S30 versus S21 structuur, en nu is het tijd om alle details te krijgen. Samsung zal waarschijnlijk drie hoofdmodellen in de serie lanceren, vergelijkbaar met de S20 met de S20 Plus en S20 Ultra. Wat betreft de specificaties is het een goede gok dat de S21-serie zal vertrouwen op de Snapdragon 888 chipset en ten minste 12GB RAM. Een van de meest opwindende details die we hebben gehoord is dat de S21 Ultra kan worden geleverd met optionele stylusondersteuning. Wil je een Samsung telefoon kopen? Ga dan naar www.androidtoestel.nl.

Sony Xperia 1 III

Terwijl de naam zelf een beetje een mondvol is, suggereren de vroege geruchten dat de aankomende Sony Xperia 1 III een paar belangrijke upgrades krijgt. Sony’s Android-telefoons staan bekend om hun uitstekende displays, en meerdere geruchten suggereren dat het aankomende model 15% helderder zal zijn dan de Xperia 1 II. Het enige andere gerucht dat we hebben gezien voor het volgende Xperia-apparaat is een verbeterde selfie-camera. Anders verwachten we dat het nieuwe apparaat dezelfde 21:9 beeldverhouding en 4K-display zal hebben als het huidige model. Zoals veel van de anderen op deze lijst hebben we geen vaste release datum, maar we verwachten iets te zien van het Sony kamp in het begin van 2021.

Huawei P50 serie

Net als de OnePlus 9 verwachten we omstreeks maart 2021 de Android-telefoons van Huawei te zien. Op dit moment is er nog weinig bekend over de nieuwe Huawei telefoons, en het enige wat we echt gezien hebben op dit moment is een digitale afbeelding. We verwachten in ieder geval niet dat Huawei stunts uithaalt met de naamgeving.

Nokia 9.2/9.3 PureView

Nokia werkt aan de opvolger van 9 PureView in 2019. De telefoon zal naar verwachting de Nokia 9.2 PureView heten, alhoewel sommigen beweren dat het in plaats daarvan 9.3 PureView zou kunnen gaan heten. De verwachting is dat het een vlaggenschip wordt, al hebben we nu wel vragen of Nokia wel of niet zal kiezen voor de Snapdragon 888-chipset.

Geef een antwoord