De 3 meest populaire koffiebonen van topmerk Illy

Diversen

Iedere koffieliefhebber is altijd benieuwd naar de nieuwe en meest populaire smaken van het moment. Nieuwe dingen ontdekken zit gewoonweg in de natuur van de mens. Bovendien ben je als fervent koffieliefhebber altijd benieuwd of er een merk is dat net iets meer innoveert dan alle andere. Dit kan zich uiten in een nieuwe manier van telen, een nieuwe manier van het combineren van smaken of een andere plek waarvandaan geteeld wordt. De mogelijkheden zijn oneindig. Eén van de merken die altijd bezig is met innovatie en het creëren van nieuwe soorten koffiebonen is Illy. Al sinds 1933 zijn ze hier mee bezig. Kennis van zaken is dus ruim aanwezig. Op welke manier dit zich uit? Op dit moment in de 3 meest populaire koffiebonen van Illy:

  • Illy Intenso koffiebonen: Deze koffiebonen worden het best omschreven als stevig, karaktervol en harmonieus. Deze blend heeft een lekker pittige smaak en wordt alom geprezen vanwege zijn hoge kwaliteit. Je herkent er de smaken van cacao, karamel en geroosterd brood in.
  • Illy Arabica Selection Brazilië koffiebonen: Deze speciale en innovatieve koffiebonen worden gekenmerkt door de opvallende tonen van karamel. Ben je op zoek naar een originele smaak? Dan is deze Braziliaanse optie het overwegen meer dan waard.
  • Illy Arabica Selection Guatemala koffiebonen: Wanneer koffiebonen uit Guatemala komen, proef je dit direct terug in de smaak. De gebergten van Guatemala geven een specifieke touch aan de boon. De combinatie van chocola, karamel en honing is ongekend populair.

Geef een antwoord