Bloemen bezorgen

Diversen

Iemand in het zonnetje zetten doe je met bloemen. Of je nu kiest voor Moederdag bloemen om je moeder (of een moeder) te laten weten dat je haar waardeert of juist om een andere reden. Ook een bloemen verjaardag is natuurlijk een mooi moment om iemand bloemen cadeau te doen. Maar waarom zou je je beperken tot gelegenheden? Je kunt iemand ook bloemen bezorgen om gewoon eens te laten weten dat je aan iemand denkt. Als je voor 10 uur bestelt, worden de bloemen morgen nog bezorgd.

Via de brievenbus

Er zijn heel wat brievenbusboeketten te bestellen. Op maandag tot en met zaterdag worden die die volgende dag bij iemand thuis geleverd. Het grote voordeel is dat de ontvanger daarvoor niet thuis hoeft te zijn. Ze passen namelijk door de brievenbus. Het is begrijpelijk dat je daar je twijfels misschien bij hebt, maar de bloemen worden vers bij de kweker in speciaal folie vervoerd. Dit folie beschermt de bloemen in het vervoer. Ook zorgt het dat de bloemen genoeg zuurstof krijgen om te blijven leven, zonder dat ze doorgroeien. Eenmaal uitgepakt zijn ze dan dus nog helemaal vers. Ze blijven dan nog een week of langer mooi staan.

Welke bloemen?

Welke bloemen je kiest voor je ontvanger bepaal je natuurlijk zelf. Misschien heeft de ontvanger een favoriete bloem die je in een boeket terug kunt vinden. Als je geen idee hebt zit je voor Moederdag met rozen eigenlijk altijd goed. Ook voor een verjaardag kunnen rozen goed werken. De kleur maakt hierbij weinig uit. Als je zomaar een bloemetje wil sturen, kun je nadenken over een boeket bloemen van het seizoen. Zo zijn narcissen en tulpen echte voorjaarsbloemen. Er is meer dan genoeg keuze voor de bloemen en je kunt bij het boeket ook nog wat extra’s doen, zoals een wenskaart of iets anders leuks. 

Geef een antwoord