Beauty cadeau ideeën voor vrouwen

Diversen

Wij vrouwen vinden het maar al te leuk om met ons uiterlijk bezig te zijn. We verzorgen onze huid graag en kunnen geen beauty producten genoeg hebben. Het is dan ook geen verrassing dat cadeautjes op het gebied van beauty altijd wel in de smaak vallen. Voorkom echter wel dat je met een standaard douche gel komt aanzetten en probeer iets origineler uit de hoek te komen. Ben je een beetje inspiratieloos? Geen nood! Wij geven je graag een aantal beauty cadeau ideeën voor vrouwen.

Beautybox

Waarschijnlijk ben je alleen maar aan het zoeken naar “cadeau vrouw” en heb je nog steeds geen leuk en origineel cadeau kunnen vinden. Maar heb je wel eens gezocht naar een beautybox? Er zijn verschillende websites waarop je een box kan samenstellen met diverse leuke beautyproducten. Het leuke van deze boxen is dat het relatief goedkoop is en je er veel voor terug krijgt. Een perfecte verrassing dus!

Wimperserum

Welke vrouw droomt er nu niet van mooie en volle wimpers? Hoe leuk is het dan als jij ze een wimperserum geeft! Er zijn verschillende wimperserums op de markt waar je uit kunt kiezen. Hierbij verschilt de prijs ook natuurlijk. Voor een beetje en redelijk serum betaal je minimaal €20. Let wel altijd op de werkstoffen die in het serum zitten! Check of het serum voldoet aan de wetgeving en de Europese richtlijnen voor cosmetica. Vroeger werd namelijk het stofje Bimatoprost gebruikt voor de haargroei en deze werkstof brengt nare effecten met zich mee! Inmiddels is Bimatoprost verboden in wimperserums, maar het kan geen kwaad om dit even te checken.

Rituals

Als je toch graag iets voor onder de douche wilt geven, kies dan voor Rituals. Naast doucheproducten verkopen ze ook bodylotions, geurstokjes, handcrème, zeep en noem maar op. Zo kun je bijvoorbeeld een setje van meerdere producten tegelijk geven. Elke lijn van Rituals ruikt heerlijk en is zijdezacht voor de huid. Veel vrouwen zweren bij dit merk en vinden het dus ook erg leuk om te krijgen als cadeau.

Gellak

De tijd van gewone nagellak is voorbij en de trend van gellak komt steeds meer naar boven drijven. Deze gel variant van nagellak is niet voor niks zo populair. Hiermee blijft jouw nagellak maar liefst twee tot drie weken mooi zitten en kun je het heel makkelijk zelf thuis doen. Daarom is een starterspakket van gellak wel een geschikt cadeau! De nagels hoeven niet meer aan de lucht te drogen en je krijgt een egale, glanzende laklaag op de nagels.

Geef een antwoord