Zo bereik je online succes in Frankrijk

Carrière, Werk

Frankrijk heeft de op een na grootste bevolking in de Europese Unie, wat ook nog eens bestaat uit diverse doelgroepen. In andere woorden, het land van de stokbroden en de Eiffeltoren belooft een mooie markt te zijn waar jij als bedrijf naartoe kan uitbreiden. De vraag is dan echter: hoe bereik je de Franse doelgroep? Een manier om dit te doen is door een sterk linkprofiel te creëren door jouw website naar hogere rankings te tillen binnen de Franse zoekresultaten. Het optimaliseren van jouw internationale SEO is van hoog belang als je plannen hebt om jouw bedrijf uit te breiden naar landen, dus hoe doe je dit precies? Lees meer over Linkbuilding Frankrijk in dit blog.

Het uitbesteden van linkbuilding in Frankrijk

Als je weinig kennis of ervaring hebt met linkbuilding, dan is het misschien verstandiger om het uitbesteden van linkbuilding over te laten aan een gespecialiseerd marketing of SEO bedrijf. Zij zijn ook op de hoogte van internationaal SEO en weten dus ook wat de gebruiken zijn binnen bepaalde landen. Zo is het belangrijk om te weten dat Fransen niet bekend zijn met startpagina’s. Bij linkbuilding draait het dus veel meer om kwaliteit dan kwantiteit, waardoor het een grote uitdaging kan zijn om linkjes van jouw website te krijgen op Franse websites.

Manieren van linkbuilding voor Franse websites

Er zijn vele manieren voor linkbuilding op Franse websites. Een groot voorbeeld hiervan zijn nieuws sites: persberichten zijn een van de meest effectieve manieren om verkeer te krijgen naar jouw website. Bovendien bouw je ook zo je reputatie op. Andere manieren zijn het verwerken van links in Franse blogs en reviews, bedrijfsprofielen of Franse forums. In Frankrijk worden forums nog veel gebruikt, dus dit is zeker een goede optie om zo de resultaten van bepaalde pagina’s op jouw website te versterken.

Geef een antwoord