Ugly Duckling producten inkopen

Beauty

De feestdagen liggen weer in het vooruitzicht. Elke vrouw wil natuurlijk shinen tijdens de kerstdagen. Mooie verzorgde nagels kunnen hierbij niet ontbreken. Daarom is het tijd om als nagelstyliste de juiste producten in huis te hebben zodat je iedere klant kan voorzien van feestelijke nagels. AlinaHoyo heeft een breed assortiment aan nagelproducten van verschillende merken. Eén merk springt er wel bovenuit. Benieuwd? Lees hieronder meer.

Ugly Duckling Nails

Ugly Duckling Nails is een merk met heel veel producten en ook hele mooie producten. Achter dit merk zit een hele mooie familie die met respect, liefdevol en vriendschappelijk met elkaar omgaan. Dit is ook precies waar Ugly Duckling voor staat; positieve sfeer, elkaar steunen en inspireren.

De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn eerlijk geprijsd. Het hechte team staat écht achter de producten. Zo hebben ze alleen maar kleuren die echt mooi vinden en hebben ze geen oneindige lijst met topcoats maar een aantal top coats waar ze écht achter staan. Meer heb je niet nodig!

Ugly Duckling Nails kopen

De producten worden alleen verkocht aan professionals. Het merk wordt dus niet verkocht aan klanten. Zoals eerder is benoemd is de prijs-kwaliteit verhouding heel sterk. Daarnaast hebben ze een ontzettend breed assortiment aan alles wat je nodig hebt. Van producten om mooie Swarovski steentjes mee te bevestigen tot penselen en van lampen tot leuke musthaves.

Nagelproducten kopen bij AlinaHoyo

AlinaHoyo is importeur en hoofddistributeur van Ugly Duckling Nails. Neem contact op of bestel de producten direct via de webshop. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de beste producten in huis hebt om je klanten van mooie nagels te voorzien tijdens de feestmaanden. Natuurlijk kan een merk niet alles hebben, dus biedt AlinaHoyo ook Urban Nails aan. Hiermee ben je echt verzekerd dat je de juiste producten scoort.

Geef een antwoord