Stappen om acrylnagels te maken

Beauty, Vrouwen

Wanneer je thuis je eigen acrylnagels gaat maken, koop dan eerst een starterspakket nagelstyliste als starter bij het goed en correct maken van acrylnagels. Als beginner neem je meestal niet het risico door de apparatuur apart te kopen, omdat je niet de verkeerde apparatuur wilt kopen die niet overeenkomt met wat je nodig hebt. Deze methode is betrouwbaar en effectiever voor degenen die nog aan het leren zijn of voor het eerst acrylnagels maken. Als je echter al enige ervaring hebt met het maken van acrylnagels, kun je de apparatuur nu apart kopen en kun je kiezen welke het beste bij je behoeften voor het maken van acrylnagels past.

De stappen voor het maken van acrylnagels zijn als volgt:

Breng eerst lijm aan op de punt van de acrylnagel, zodat de onderkant aan je natuurlijke nagel plakt. Ten tweede, bereid acrylmaterialen voor door acrylvloeistof en acrylpoeder in verschillende containers te gieten. Het is het beste om dit werk in een goed geventileerde ruimte te doen, omdat acryl een chemische stof is met giftige dampen. Gebruik vervolgens een borstel en dompel deze in het vloeibare acryl, breng het vervolgens aan op het acrylpoeder zodat het acrylpoeder aan de punt van de borstel blijft plakken. Bij deze stap moet je het mogelijk meerdere keren doen om de juiste verhouding tussen het vloeibare en poedervormige acryl te krijgen. Breng vervolgens het acrylmengsel aan op het oppervlak van de acrylnagel die op je natuurlijke nagel is geplakt. De laatste stap is om je acrylnagels ongeveer 10 minuten te drogen en vervolgens het droogniveau te testen door zachtjes te tikken. Als het droog en hard genoeg aanvoelt, betekent dit dat je acrylnagels klaar zijn.

Hoe vind je goede en kwalitatieve acrylnagelproducten?

Als je op dit moment geïnteresseerd bent in het zelf maken van acrylnagels, kun je verschillende materialen en gereedschappen krijgen voor het maken van acrylnagels bij groothandel nagelproducten. Er zijn veel winkels die acrylnagelmaterialen en -gereedschappen verkopen, zowel in pakketten als afzonderlijk. Zeker nu zijn er veel online winkels die het voor jou gemakkelijker maken om altijd en overal te winkelen. Waar je op moet letten voordat je acrylnagelproducten koopt, is het kiezen van acrylmaterialen die veilig zijn voor je nagels en huid. Daarnaast is het gebruik van een starterspakket als richtlijn voor het maken van acrylnagels ook de juiste beslissing.

Geef een antwoord