De voordelen van acrylnagels

De voordelen van acrylnagels

Beauty, Vrouwen

Acrylnagels zijn mooi, blijven lang zitten en maken je look helemaal af. Miljoenen vrouwen zijn al helemaal verkocht aan de acrylnagel en zijn regelmatig in de salon te vinden om een mix van acryl liquid en acryl poeder deskundig op hun nagels te laten plaatsen. Maar waarom zou je dit doen? Wat zijn de voordelen van acrylnagels?

Blijft lang zitten

Acrylnagels kunnen wel tot 4 weken blijven zitten en zijn daarmee de meest duurzame kunstnagel die je kunt krijgen. Het blijft niet alleen zitten, het blijf ook nog mooi zitten. De kleur kan met het acryl vermengd worden waardoor er geen nagellak af kan ‘chippen’. Zo blijft het de hele vier weken een mooi geheel.

Hard en krasbestendig

Acryl is een erg stevig materiaal. Het zal niet zomaar breken en ook krassen zijn hier bijna niet in te maken. Met gewone of gel nagellak kan dit wel makkelijk gebeuren. Vooral omdat je bij deze andere nagel opties de nagellak eindeloos moet laten drogen. Tijdens het droogproces kan je nagel beschadigd raken en je manicure verpest worden. Een set acrylnagels kan voorzichtig en snel uitharden onder een lamp.

Een leuk uitje

Wat is nog leuker dan jezelf lekker optutten? Het door iemand anders laten doen. Niet alleen zijn acrylnagels nogal lastig om zelf te zetten, het is ook nog heerlijk om je gewoon lekker te laten verzorgen door iemand anders. Lekker ontspannen in een stoel en je nagels overhandigen aan expert. Binnen no-time heb jij een fantastisch manicure waar je wekenlang van kunt genieten.

Makkelijk bijvullen

Een acrylnagel zit stevig vast aan je eigen nagel en zal dus mee uitgroeien. Dat is natuurlijk niet zo mooi, maar je kunt je nagels heel makkelijk, tegen een lagere prijs dan een hele set, laten opvullen bij je favoriete nagelsalon.

Geef een antwoord