De lekkerste zonneproducten voor de komende seizoenen

De lekkerste zonneproducten voor de komende seizoenen

Beauty, Gezondheid

Met storm Evert achter de rug hebben we nu allemaal nog meer behoefte aan zon. Ik wel in ieder geval. Een tijdje terug was het een weekje lekker weer en had ik het gevoel alsof de lente was begonnen. Nu de zon toch nog op zich laat wachten ben ik op zoek gegaan naar de lekkerste zonneproducten, zodat ik me daar geen zorgen meer over hoef te maken wanneer de lente écht begint. Na een kleine speurtocht kwam uit ik bij Australiangoldshop.nl een echte ‘one-stop-shop’ wat betreft zonneproducten.

Veilig zonnen

Er is mij altijd al verteld dat het belangrijk is om je goed in te smeren met zonnebrand. Maar ik vind zoveel zonnebrand niet fijn om te gebruiken. Het is plakkerig, duurt lang om in te trekken, laat vlekken achter en geeft gewoon een algeheel onprettig gevoel. Ik ben daardoor helaas ook iets vaker verbrand dan ik durf toe te geven. Het was dus tijd om een fijne zonnebrand te vinden waarbij ik wél zin had om me in te smeren. Nu komt de tip: Australian Gold zonnebrand. Ik heb er daar een paar van besteld die er veel belovend uit zagen en ik heb ze even getest. Nog niet in de zon helaas, maar wel even een stukje smeren om het gevoel en de geur te testen. De conclusie? Ik ga me deze lente en zomer zéker insmeren!

Na verzorging

Aftersun is iets waar ik al meer ervaring mee heb. Maar ook als je goed ingesmeerd de zon in bent geweest en niet bent verbrand is aftersun een hele nuttige en fijne verzorging voor de huid. In tegenstelling tot zonnebrand voelen deze bijna altijd lekker. Een beetje als een zachte, iets waterige bodylotion. Sommige hebben ook een verkoelend effect, wat sowieso erg lekker is na een hete dag in de zon.

Geef een antwoord