10 Must-have nagelbenodigdheden voor uw salon

Beauty

Als u net begint met een salon of uw eigen nagelstudio, is het belangrijk om uw benodigdheden te kennen. Hoewel veel van uw werk talent en training omvat, mag u het belang van kwaliteitsbenodigdheden nooit onderschatten. Zelfs met vaardigheden, als uw voorraden tekortschieten, zullen uw resultaten dat ook zijn. Elk type salon- of spa-bedrijf is sterk afhankelijk van uw reputatie. Tevreden klanten komen keer op keer terug naar dezelfde salon. Tevreden klanten vertellen hun vrienden en familie wanneer ze van uw service houden – en wanneer ze dat niet doen. Het is dus belangrijk dat u begint met de beste benodigdheden en dat u alles heeft wat u nodig heeft om het best mogelijke werk te doen.

Hier is een lijst met 10 benodigdheden voor nagelstylisten voor uw winkel of individuele onderneming die u kunt kopen bij een nagelgroothandel. Dit zijn basishulpmiddelen die u nodig heeft om de klus goed te klaren.

Kwaliteit nagelvijl kit

Dit zijn basisvoorzieningen en ze zijn nodig. Houd opnieuw de kwaliteit in de gaten. Uw klanten zullen het merken als u dat niet doet.

Cuticle Exfoliator

Dit helpt om dode huidcellen te verwijderen en problemen met nagelriemen in de toekomst te voorkomen.

Herbruikbare nagelvormen

Deze heb je nodig voor gels, acryl en French manicures.

Diamond nagelvijl

Wie houdt er niet van diamanten? Dit is een tool die je helpt om de beste resultaten te geven, vanwege de sterke eigenschappen van diamanten.

Sabel borstel

Een goede sabelborstel is een noodzaak. Goedkope borstels zullen uw werk vergieten en verpesten.

Handdoeken

Towelettes zijn items voor dagelijks gebruik waar je snel doorheen gaat. Dat gezegd hebbende, beknibbel hier ook niet op kwaliteit. Het is verleidelijk, maar je hebt producten nodig die bestand zijn tegen gebruik en geen vezels achterlaten op nieuw gepolijste nagels.

Teenseparatoren

Verlaat het huis niet zonder deze. Ze zijn nodig en helpen het risico van verknoeide lak op de tenen te elimineren!

Nagelriemolie

Goede nagelriemolie helpt verzachten en hydrateren, en zorgt ervoor dat klanten zich verwend voelen!

Pedicure voetvijl

Maak die ruwe randen glad met een goede voetvijl.

Nagelreiniger

Een goede nagelreiniger reinigt de nagels en stopt de groei van bacteriën en schimmels. Gebruik het elke keer!

Dit is natuurlijk geen uitputtende lijst, maar het is een lijst met items die je nodig hebt. Je bent zo goed als je gereedschap, dus doe jezelf een plezier en gebruik het beste. Blijf op voorraad en probeer verschillende merken uit om uw favorieten te vinden. Onderschat het belang van kleine items die u vaak gebruikt, zoals handdoekjes, niet. U zult merken dat er veel benodigdheden voor nagelstylisten zijn die u nodig heeft voor uw bedrijf, maar vergeet niet dat alles wat u koopt een investering is. Als nagelstyliste is je reputatie je grootste troef. Doe goed werk en je bouwt die loyale klantenkring op die ervoor zorgt dat je een succes wordt!

Geef een antwoord